Havermout pap in een kom,  met frambozen als topping

Basis Havermoutpap

  • 5 minuten
  • 1 portie
  • 150 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 40 g
  • Melk of koud water 250 ml

Voorbereiding

  • Breng 250 ml melk of koud water aan de kook.
  • Roer hier langzaam 40 gram Quaker Havermout doorheen.
  • Laat dit ongeveer 2 minuten zachtjes koken.
  • Neem de pan van het vuur en laat het geheel nog even staan.

  • Voor een bereiding in de magnetron voeg je de melk (of het koude water) samen met de Quaker Havermout en verwarm je het geheel drie minuten op 800W. Even roeren en genieten. 
Havermout pap in een kom,  met frambozen als topping
Quaker Havermout BEKIJK PRODUCT

GEZOND LEVEN Quaker Havermout Original

Het is algemeen bekend dat Quaker Havermout Original heerlijk smaakt, maar wist u dat het ook bijdraagt tot een gezond en evenwichtig dieet?

ONTDEK DE GEZONDHEIDSFEITEN