Knapperige Havermout Granola

Knapperige havermout Granola

  • 45 minuten
  • 10 porties
  • 500 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 380 g
  • Kokosnoot 10 g
  • Tarwekiemen 115 g
  • Zonnebloemzaden 130 g
  • Sesamzaden 3 g
  • Pindanoten of gesneden walnoten 125 g
  • Honing of bruine suiker 170 g
  • Olie (kokosnoot olie) 100 ml
  • Kaneel 1 eetlepel

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 160°C.
  • Meng de kokosnoot, Quaker havermout, zonnebloemzaden, tarwekiemen, sesamzaden en noten in een grote kom.
  • Combineer de honing, olie en kaneel en breng dit aan de kook. Giet dit mengsel over de droge ingrediënten en roer goed door.
  • Verspreid het mengsel over 2 ingevette bakvellen.
  • Bak de granola gedurende 30 minuten, goed roeren.
  • Kijk op het einde goed dat de granola niet te donker wordt.
  • Laat dit afkoelen en daarna kan je het in stukjes breken.

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT