Chocolate chip koekjes met extra crunch

Cruesli® Chocolate Chip Cookies

  • 1 uur en 45 minuten
  • 15-20 koekjes
  • 310 per portie

Ingrediënten

  • Boter 50 g
  • Suiker 100 g
  • Ei 1
  • Bloem 100 g
  • Bakpoeder 1/2 theelepel
  • Quaker Cruesli® Chocolate       100 g

Voorbereiding

  • Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
  • Meng de boter, suiker en een snufje zout in een kom tot een crème-achtig geheel.
  • Mix het ei door het mengsel en voeg de bloem en bakpoeder toe. Mix een aantal minuten tot stevig deeg.
  • Voeg de Quaker Cruesli® toe en kneed het deeg tot de Cruesli en chocola gelijk verdeeld is.
  • Vorm een rol van ca. 5 cm doorsnede. Laat deze, verpakt in plasticfolie, een uur in de koelkast rusten.
  • Na een uur, verhit de oven voor op 180ºC.
  • Splits het deeg in gelijke stukken, en rol deze met je handen tot een balletje.
  • Leg de gelijke balletjes neer en druk ze plat tot ca. 2 cm dik.
  • Stop deze in de oven voor 20 minuten.
  • Haal ze uit de oven en laat ze 10 minuten afkoelen.

  • Eet smakelijk! Consumeren binnen 3-4 dagen.
Koekjes met Cruesli® Chocolate
Quaker Cruesli® Chocolate BEKIJK PRODUCT

GEZOND LEVEN Quaker Havermout Original

Het is algemeen bekend dat Quaker Havermout Original heerlijk smaakt, maar wist u dat het ook bijdraagt tot een gezond en evenwichtig dieet?

ONTDEK DE GEZONDHEIDSFEITEN