Ingrediënten
- Quaker Cruesli® 4 Nuts 120 g
- Ei 1
- Dadels, klein gesneden 4
- Gesmolten boter (of kokosolie) 40 g
- Speltmeel 60 g
- Honing 1 eetlepel
- Griekse yoghurt of kwark 170 g
- Vers fruit naar keuze
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Doe de Cruesli® ontbijtgranen in een kom en breek eventueel grote stukken iets kleiner.
- Voeg de boter, dadels, ei en honing toe en roer er door heen. Voeg dan beetje bij beetje het speltmeel toe tot het stevig van structuur is.
- Maak hoopjes op de bakplaat met bakpapier en druk deze plat in de vorm van een koekje.
- Bak ze ca. 13 min. Ze zijn nog iets zacht als ze uit de oven komen maar worden harder als ze afkoelen.
- Als ze volledig zijn afgekoeld schep je wat Griekse yoghurt er op. En als finishing touch verdeel je het kleurrijke fruit over de koekjes.
- Eet smakelijk!
Tip: Je kunt de koekjes mét topping een dag bewaren in de koelkast. De koekjes zonder topping een paar dagen in een afgesloten trommel op een droge plek.
Recept van Sandra.
https://www.leukerecepten.nl/de-lekkerste-cruesli-ontbijtkoekjes-met-yoghurt/

Quaker Cruesli® 4 Nuts
BEKIJK PRODUCT