Ingrediënten
- Boter 50 g
- Suiker 100 g
- Ei 1
- Bloem 100 g
- Bakpoeder 1/2 theelepel
- Quaker Cruesli® Chocolate 100 g
Voorbereiding
- Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
- Meng de boter, suiker en een snufje zout in een kom tot een crème-achtig geheel.
- Mix het ei door het mengsel en voeg de bloem en bakpoeder toe. Mix een aantal minuten tot stevig deeg.
- Voeg de Quaker Cruesli® toe en kneed het deeg tot de Cruesli en chocola gelijk verdeeld is.
- Vorm een rol van ca. 5 cm doorsnede. Laat deze, verpakt in plasticfolie, een uur in de koelkast rusten.
- Na een uur, verhit de oven voor op 180ºC.
- Splits het deeg in gelijke stukken, en rol deze met je handen tot een balletje.
- Leg de gelijke balletjes neer en druk ze plat tot ca. 2 cm dik.
- Stop deze in de oven voor 20 minuten.
- Haal ze uit de oven en laat ze 10 minuten afkoelen.
Eet smakelijk! Consumeren binnen 3-4 dagen.

Quaker Cruesli® Chocolate
BEKIJK PRODUCT