Pannenkoeken op basis van aardbei, cashew en cacao  op een bordje en  aardbei gebruikt als topping

Aardbei, cashewboter & gepelde cacaobonen pannenkoek

  • 20 minuten
  • 3 porties
  • 198 per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 110 g
  • Ongezoete amandelmelk 335 ml
  • 1 eetlepel lijnzaden gemengd met 1 eetlepel water
  • Ahornsiroop 1 eetlepel
  • Kaneelpoeder 1 theelepel
  • Cashewnotenboter 100 g
  • Gepelde cacaobonen 30 g
  • Aardbeien, gesneden 100 g
  • Kokos(olie) 100 g

Voorbereiding

  • Voeg alle ingrediënten toe in een blender en meng tot alles effen is.
  • Laat dit 2 minuten staan.
  • Meng nog eens, laat dit staan. Dit zorgt ervoor dat de lijnzaad het mengsel dikker maakt.
  • Als het mengsel te dik is (consistentie van yoghurt), voeg wat water toe en meng nogmaals.
  • Smeer de pan in met (kokos)olie en schep pannenkoekbeslag in de pan, en draai met de pan om dit over de hele bodem te verspreiden.
  • Laat dit 2 tot 3 minuten bakken zodat er knapperige randjes ontstaan of dat het kleur begint te veranderen
  • Draai om en kook de andere kant voor 2 tot 3 minuten.
  • Meng de cashewnotenboter en gepelde cacaoboter samen en smeer dit op de pannenkoeken.
  • Serveer met schijfjes aardbei

  • Bewaarinstructies:
    Bewaar in luchtdichte verpakking in de koelkast
Pannenkoeken op basis van aardbei, cashew en cacao  op een bordje en  aardbei gebruikt als topping
Quaker Havermout BEKIJK PRODUCT

GEZOND LEVEN Quaker Havermout Original

Het is algemeen bekend dat Quaker Havermout Original heerlijk smaakt, maar wist u dat het ook bijdraagt tot een gezond en evenwichtig dieet?

ONTDEK DE GEZONDHEIDSFEITEN