Ingrediënten
- Quaker Havermout 110 g
- Ongezoete amandelmelk 335 ml
- 1 eetlepel lijnzaden gemengd met 1 eetlepel water
- Ahornsiroop 1 eetlepel
- Kaneelpoeder 1 theelepel
- Cashewnotenboter 100 g
- Gepelde cacaobonen 30g
- Aardbeien, gesneden 100 g
- Kokos(olie) 100 g
Voorbereiding
- Voeg alle ingrediënten toe in een blender en meng tot alles effen is.
- Laat dit 2 minuten staan.
- Meng nog eens, laat dit staan. Dit zorgt ervoor dat de lijnzaad het mengsel dikker maakt.
- Als het mengsel te dik is (consistentie van yoghurt), voeg wat water toe en meng nogmaals.
- Smeer de pan in met (kokos)olie en schep pannenkoekbeslag in de pan, en draai met de pan om dit over de hele bodem te verspreiden.
- Laat dit 2 tot 3 minuten bakken zodat er knapperige randjes ontstaan of dat het kleur begint te veranderen
- Draai om en kook de andere kant voor 2 tot 3 minuten.
- Meng de cashewnotenboter en gepelde cacaoboter samen en smeer dit op de pannenkoeken.
- Serveer met schijfjes aardbei
Bewaarinstructies:
Bewaar in luchtdichte verpakking in de koelkast
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT