Havermout-Kokos Pannenkoekjes

Havermout-Kokos Pannenkoekjes

  • 15 minuten
  • 8 pannenkoekjes
  • per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 150 g
  • Rijpe bananen 2
  • Bakpoeder 2 theelepels
  • Ei 1
  • Kokosmelk 180 ml
  • Kokosolie (om te bakken) 2 eetlepel

Voorbereiding

  • Maal de havermout fijn in een keukenmachine of het bakje van een staafmixer.
  • Prak de bananen met een vork en voeg deze tezamen met de andere ingrediënten, behalve de kokosolie, toe aan de havermout.
  • Klop dit mengsel door tot een stevig beslag. Het beslag is veel dikker dan 'normaal' pannenkoekenbeslag.
  • Verhit een koekenpan met een beetje van de kokosolie en schep wat van het beslag in de koekenpan.
  • Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin (ongeveer 3 minuten per kant) en serveer met vers fruit naar keuze of eet ze zo op!

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT