Havermout pannenkoeken, geserveerd op een bord  met schijfjes banaan als topping

Havermout-Kokos Pannenkoekjes

  • 15 minuten
  • 8 pannenkoekjes
  • per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 150 g
  • Rijpe bananen 2
  • Bakpoeder 2 theelepels
  • Ei 1
  • Kokosmelk 180 ml
  • Kokosolie (om te bakken) 2 eetlepels

Voorbereiding

    • Maal de havermout fijn in een keukenmachine of het bakje van een staafmixer.
    • Prak de bananen met een vork en voeg deze tezamen met de andere ingrediënten, behalve de kokosolie, toe aan de havermout.
    • Klop dit mengsel door tot een stevig beslag. Het beslag is veel dikker dan 'normaal' pannenkoekenbeslag.
    • Verhit een koekenpan met een beetje van de kokosolie en schep wat van het beslag in de koekenpan.
    • Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin (ongeveer 3 minuten per kant) en serveer met vers fruit naar keuze of eet ze zo op!
Havermout pannenkoeken, geserveerd op een bord  met schijfjes banaan als topping
Quaker Havermout BEKIJK PRODUCT

GEZOND LEVEN Quaker Havermout Original

Het is algemeen bekend dat Quaker Havermout Original heerlijk smaakt, maar wist u dat het ook bijdraagt tot een gezond en evenwichtig dieet?

ONTDEK DE GEZONDHEIDSFEITEN