Havermout Pannenkoeken met yoghurt

Havermout Pannenkoeken met yoghurt

  • 30 minuten
  • 4 pannenkoeken
  • 180 per portie

Ingrediënten

  • Quaker® Havermout 50 g
  • Magere melk 150 ml
  • Eieren 2
  • Griekse yoghurt 0% 100 g
  • Een snufje zout
  • 30 g zoetstof of 60 g suiker
  • Een scheutje olie of boter om in te bakken

Voorbereiding

  • Doe alle ingrediënten samen en mix tot de Quaker® havermout fijn is.
  • Laat het deeg een vijftal minuten rusten.
  • Wrijf een pan in met olie of boter, doe er een pollepel deeg in en bak de pannenkoek langs beide zijden.
  • Serveer de havermout yoghurt pannenkoeken met vers fruit, chocoladepasta of iets anders lekkers. Eetsmakelijk!.

  • Zeg nou zelf, zo nu en dan ontbijten met een pannenkoek voelt toch als een extra verwennerij. Maar waarom pannenkoeken bakken met standaard pannenkoekenmeel, als het ook met havermout kan? Bekijk hier hoe je heerlijke havermout pannenkoeken met yoghurt klaar kan maken in een handomdraai. Serveer deze lekkere havermout pannenkoeken met vers fruit zoals banaan, aardbei of blauwe bessen en een dot Griekse yoghurt. Of verwen jezelf door een laag chocoladepasta op de pannenkoek te smeren. Meer zin in een hartige havermout pannenkoek? Een beetje kaas of spek erop zorgt voor een lekkere hartige smaak.

    Kun je geen genoeg krijgen van lekkere verwenontbijtjes? Bekijk dan eens de andere heerlijke recepten van Quaker®, zoals lekkere muffins of gezonde smoothies boordevol fruit!

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT