Ingrediënten
- Quaker Havermout 100g
- Gesneden droge frambozen 50g
- gesneden droge abrikozen 50g
- Suiker 55g
- Gesneden amandelen (optioneel) 40g
- Zout 1/2 theelepel
- Vermalen kaneel 1/4 theelepel
- Ahornsiroop 85g
- Druivenpittenolie 2 eetlepels
- Ongezoete Amandelboter of pindakaas 65g
- Magere melk 1 eetlepel
- Vanille extracten 1/2 theelepel
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor tot 175°C, spray lichtjes de 8 x 8 inch bakpan met anti-aanbaklaag spray.
- In een kom, voeg de havermout, droog fruit, suiker, amandelen, zout en kaneel toe. Zet deze kom apart.
- In een tweede kom, roer het ahornsyroop, olijfolie, amandelenboter (of pindakaas), melk en vanille samen.
- Giet het ahoornsyroopmengsel over het havermoutmengsel en roer tot deze volledig gemengd is.
- Gooi het mengsel in een voorbereide pan en duw deze stevig.
- Laat dit gedurende 20 - 25 minuten bakken of totdat het mengsel bruin en bubbelig wordt.
- Verwijder van de oven, laat dit 10 minuten staan, snij in stukken terwijl het nog warm is.
- Laat dit volledig afkoelen voordat je het uit de oven haalt.
Bewaarinstructies:
Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT