Ingrediënten
- Quaker Havermout 110 g
- Amandelbloem 50 g
- Moringapoeder (kan je vervangen door Matchapoeder) 1 eetlepel
- Ongezoete gedroogde kokosnoot 30 g
- Vermalen frambozen (vers of diepvries) 130 g
- Gesneden droge dadels 35 g
- Geroosterde havermout (om te rollen) 30 g
Voorbereiding
- Bereid de geroosterde havermout voor door een dunne laag te smeren op een ongevette bakvel. Steek in de oven op 180°C gedurende 10 minuten totdat deze een sterke, notige aroma heeft. Roer af en toe om ervoor te zorgen dat deze niet kan aanbranden en dat het gelijk geroosterd zal zijn.
- Neem de havermout uit de oven en laat deze afkoelen
- Voeg alle ingrediënten toe in een blender (behalve de rolling oats) en blendeer tot je een gladde massa hebt.
- Rol deze massa in balletjes (ongeveer 14) en rol deze in de geroosterde havermout als bedekking.
Bewaarinstructies:
Bewaar in een luchtdichte verpakking in de frigo.
Blijft 5 dagen goed.
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT