Ingrediënten
- Quaker Havermout 45 g
- Tarwemeel 150 g
- Bakpoeder 2 theelepels
- Zout (optioneel) 1/4 theelepel
- Halfvolle melk 250 ml
- Lichtgeklutst ei 1
- Plantaardige olie 1 eetlepel
Voorbereiding
- Meng de tarwemeel, havermout, bakpoeder en zout goed in een grote kom.
- In een aparte kom, voeg melk, ei en olie toe, roer dit goed.
- Voeg de vloeibare ingrediënten toe tot de droge ingrediënten, roer totdat de droge ingrediënten vochtig worden (roer niet te veel).
- Verwarm de bakpan over een gemiddeld tot warme hitte (of verwarm elektrische pan voor op 190°C). Vet deze pan lichtjes in.
- Voor elke pannenkoek, giet 55g beslag in de warme pan. Draai deze om als er bubbels op de bovenkant komen en de zijkanten gebakken lijken. Draai dit éénmaal om.
- Serveer en geniet!
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT