Suikervrije Havermoutkoekjes

Suikervrije Havermoutkoekjes

  • 55 minuten
  • 20 koekjes
  • per portie

Ingrediënten

  • Quaker Havermout 100 g
  • Bananen 2
  • Appels 2
  • Kaneel 2 theelepels

Voorbereiding

  • Snij het fruit in kleine stukjes en meng het in de blender of keukenmachine.
  • Voeg de kaneel toe aan het mengsel.
  • Voeg de Quaker Havermout aan het mengsel toe en mix kort.
  • Vorm rollen van ca. 4 cm doorsnede. Laat deze, verpakt in plasticfolie, 30 minuten in de koelkast opstijven.
  • Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de deegrol in plakjes van ca. 1 cm en leg deze op het bakpapier.
  • Bak de havermoutkoekjes vervolgens in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen op de bakplaat.

Quaker Havermout Original
Quaker Havermout Original BEKIJK PRODUCT