Ingrediënten
- Quaker Havermout, gemalen tot het bloem is 180 g
- Erwten proteïnepoeder 1 eetlepel
- Bakpoeder 15 g
- Suiker 20 g
- Zeewierpoeder (kan vervangen worden door 1 theelepel zout) 10 g
- Zout Vleugje
- Eieren 2
- Natuurlijke yoghurt (laag in vetgehalte) 250 g
- Vanille extract 1 theelepel
- Avocado 1/2
- Gegrild spek, knapperig (optioneel) 250 g
- Ahornsiroop (optioneel) 50 g
Voorbereiding
- In een kom, combineer het havermoutbloem met proteïnepoeder, bakpoeder en suiker
- In een andere kom, meng de eieren met yoghurt, vanille extract en 1/2 avocado.
- Voeg de vloeibare ingrediënten toe bij de droge ingrediënten en roer net genoeg tot deze gemengd zijn (roer niet teveel).
- Bak de wafels in een gevette wafelijzer volgens de instructies van de fabrikant van het wafelijzer.
- Serveer optioneel met spek en ahoornsiroop.
Bewaarinstructies:
Bewaar in een luchtdichte verpakking tussen verschillende lagen bakpapier in de koelkast.
Verwarm opnieuw in de toaster voordat je deze serveert.
Blijft 2 dagen goed.
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT