Pannenkoeken met Cruesli® topping

Pannenkoeken Pindakaas Banaan

  • 10 minuten
  • 2 porties
  • 489 per portie

Ingrediënten

  • Volkoren bloem 60 g
  • Havermout 60 g
  • Vanille havermelk 180 g
  • Pindakaaspoeder 1 eetlepel
  • Geprakte banaan 1
    Topping:
  • Bakpoeder 1 theelepel
  • Quaker Cruesli® Chocolade 30 g
  • Pindakaas  1 theelepel
  • Ijs of Griekse Yoghurt (optioneel)

Voorbereiding

    • Mix alle ingredienten to een pannenkoeken beslag.
    • Verhit olie in een pan.
    • Doe beslag in de pan en bak voor 5 à 6 minuten, regelmatig omdraaien met een spatel.
    • Voeg de Cruesli® en jouw ideale toppings toe!

      Recept van Tisha Gorrens. 
Banaan Pindakaas Pannenkoeken met Cruesli Topping
Quaker Cruesli® Chocolate BEKIJK PRODUCT

GEZOND LEVEN Quaker Havermout Original

Het is algemeen bekend dat Quaker Havermout Original heerlijk smaakt, maar wist u dat het ook bijdraagt tot een gezond en evenwichtig dieet?

ONTDEK DE GEZONDHEIDSFEITEN