Ingrediënten
- Volkoren bloem 60 g
- Havermout 60 g
- Vanille havermelk 180 g
- Pindakaaspoeder 1 eetlepel
- Geprakte banaan 1
- Topping:
- Bakpoeder 1 theelepel
- Quaker Cruesli® Chocolade 30 g
- Pindakaas 1 theelepel
- Ijs of Griekse Yoghurt (optioneel)
Voorbereiding
- Mix alle ingredienten to een pannenkoeken beslag.
- Verhit olie in een pan.
- Doe beslag in de pan en bak voor 5 à 6 minuten, regelmatig omdraaien met een spatel.
- Voeg de Cruesli® en jouw ideale toppings toe!
Recept van Tisha Gorrens.
Quaker Cruesli® Chocolate
BEKIJK PRODUCT
Gerelateerde recepten
Heb je je droomrecept niet kunnen vinden?
Vul dan hieronder je email adres in zodat we je op de hoogte kunnen brengen zodra er nieuwe recepten beschikbaar zijn.
Bedankt voor je abonnement!
Fout, probeer het later opnieuw!