Pindakaas Banaan Pannenkoeken

Geen-Tijd Havermoutontbijt

  • 10 minuten
  • 2 porties
  • 489 per portie

Ingrediënten

  • Volkoren bloem 60 g
  • Havermout 60 g
  • Vanille havermelk 180 g
  • Pindakaaspoeder 1 eetlepel
  • Geprakte banaan 1
  • Topping:
  • Bakpoeder 1 theelepel
  • Quaker Cruesli® Chocolade 30 g
  • Pindakaas 1 theelepel
  • Ijs of Griekse Yoghurt (optioneel)

Voorbereiding

  • Mix alle ingredienten to een pannenkoeken beslag.
  • Verhit olie in een pan.
  • Doe beslag in de pan en bak voor 5 à 6 minuten, regelmatig omdraaien met een spatel.
  • Voeg de Cruesli® en jouw ideale toppings toe!

  • Recept van Tisha Gorrens. 

Quaker Cruesli® Chocolate
Quaker Cruesli® Chocolate BEKIJK PRODUCT