Ingrediënten
- Quaker Havermout 100 g
- Water 50 ml
- Rijpe banaan 1
- Eieren 2
- Amandelmelk 125 ml
- Bakpoeder 2 theelepels
- Kaneel 1 theelepel
- Zout Snufje
- Zonnebloemolie of citroenolie 10 ml
Voorbereiding
- erwam de oven voor op 190°C.
- Breng het water aan de kook en roer de Quaker Havermout hier doorheen. Laat het mengsel 20 minuten rusten.
- Scheid de eidooiers van het eiwit en klop het eiwit stijf op.
- Prak de rijpe banaan.
- Mix de dooiers met de amandelmelk.
- Voeg het bakpoeder, de kaneel, het snufje zout en de olie aan het mengsel toe.
- Lepel de Quaker Havermout en de banaan zachtjes door het mengsel.
- Spatel daarna het eiwit door het mengsel.
- Schep het mengsel in papieren of in siliconen muffinvormen en bak de muffins in 25 minuten gaar (als je er met een satéprikker in prikt en deze er droog uit komt is de muffin gaar).
Quaker Havermout Original
BEKIJK PRODUCT